Ко се хвали, нема да се квари

narcissus

Портфолио, си-ви, хвала на друштвеним мрежама, новински чланци и сва друга (не)дозвољена средства чине да рад појединих наставника буде транспарентан. Изрека „хвали се на сва звона“ постала је актуелнија него икада. Поставља се питање има ли све то оправдања. Одговор сам дао у следећем тексту.

Бигзов школски портал: Самопромоција (12.3.2019)

2 thoughts on “Ко се хвали, нема да се квари

  1. Свакако, подржавам све речено.
    Узгред, колега, подсети ме пенкала с фотографије изнад текста на то да ти дугујем фотографије својих претходних школских роковника и планера у комбинацији с педагошким свескама (јер ја то све држим у једној свесци, сваке школске године друга, и још увек тражим комбинацију која ће ми највише одговарати). Биће, обећавам, пре или касније ћу се сетити кад будем код куће (а ретко сам тамо), па ћу ти и послати.

  2. Volela bih da možemo da hvalimo samo decu i školu kao ustanovu, a da se naš doprinos vidi u očima onih koji treba da vide. Nažalost, to nije uvek tako. U stvari, oni koji bi najbolje trebali da znaju koliko ko vremena i truda uloži, su isti oni koji najviše nipodaštavaju taj rad nastupajući iz pozicije zlobe, zavisti i zajedljivim komentarima. 😦

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s